Vilkår for brug

Ved at bruge hjemmesiden uden begrænsning accepterer du følgende brugsbetingelser. Læs venligst disse vilkår omhyggeligt, før du bruger denne hjemmeside. Disse vilkår kan til enhver tid ændres ved at opdatere dette indlæg. Følgelig vil sådanne ændringer være bindende for dig, og du bør besøge denne side med jævne mellemrum for at gennemgå de aktuelle brugsbetingelser, der gælder for dig.

Oplysningerne leveret af drommetolkningdanmark.com (herefter benævnt “hjemmesiden”) er af generel karakter og udgør ikke professionel rådgivning. Indholdet af disse tjenester leveres som en tjeneste. Alle oplysninger er “som de er” uden garanti af nogen art, udtrykkelig, underforstået eller lovbestemt. Denne ansvarsfraskrivelse inkluderer, men er ikke begrænset til, alle garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse. Selvom vi bestræber os på at give nøjagtige oplysninger, giver vi ingen erklæringer, garantier eller garantier med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​nogen information leveret af drommetolkningdanmark.com. Oplysninger leveret af drommetolkningdanmark.com kan til enhver tid ændres, rettes eller modificeres uden varsel. drommetolkningdanmark.com er ikke ansvarlig for den generelle information på sin hjemmeside.

Oplysningerne og dataene på hjemmesiden er kun informative. Besøgende bruger drommetolkningdanmark.com indhold på egen risiko. Denne hjemmeside er ikke ansvarlig for nøjagtigheden, tilstrækkeligheden eller anvendeligheden af ​​nogen information offentliggjort eller gjort tilgængelig på denne hjemmeside. Under ingen omstændigheder skal drommetolkningdanmark.com være ansvarlig over for nogen tredjepart for skader, der opstår som følge af brugen eller utilgængeligheden af ​​indholdet, uanset om det er kontrakt, erstatningsansvar eller anden juridisk teori.

drommetolkningdanmark.com kan eller kan ikke indeholde oplysninger om sygdom, diagnose eller behandling. Ikke alle oplysninger om din personlige situation er tilgængelige. Indholdet er ikke diagnostisk og erstatter ikke et lægebesøg.

drommetolkningdanmark.com giver kun oplysninger på dette websted til forbrugeroplysningsformål. drommetolkningdanmark.com er ikke producenten eller sælgeren af ​​produkterne beskrevet på denne side. drommetolkningdanmark.com støtter ikke nogen produkter, tjenester, udbydere eller leverandører, der er angivet i linkede artikler eller annoncer. drommetolkningdanmark.com garanterer ikke, at produktbeskrivelser eller andet webstedsindhold er nøjagtige, fuldstændige, pålidelige, aktuelle eller fejlfrie.

Ved at bruge disse tjenester accepterer du at bruge dem på egen risiko, herunder omkostningerne til nødvendig vedligeholdelse eller reparation af udstyr, der bruges i forbindelse med tjenesterne.

Vores service giver dig mulighed for at poste, linke til, gemme, dele og gøre visse oplysninger, tekst, grafik, videoer eller andet materiale tilgængeligt (“Indhold”). Du er ansvarlig for det indhold, der udsendes på eller gennem Tjenesten, herunder dets lovlighed, nøjagtighed og passende.

Ved at indsende indhold til eller gennem Tjenesten, repræsenterer og garanterer du, at (i) du ejer og/eller har ret til at bruge indholdet og giver os de rettigheder og licenser, der er angivet nedenfor; Vilkår og (ii) offentliggørelse af indhold på eller gennem tjenesten vil ikke krænke nogen persons eller enheds privatliv, offentlighed, ophavsret, kontraktlige eller andre rettigheder. Vi forbeholder os retten til at afslutte ulovlige konti.

Du bevarer alle rettigheder til ethvert indhold, der er udgivet, transmitteret eller vist på eller gennem Tjenesten og er ansvarlig for at beskytte disse rettigheder. Vi er ikke ansvarlige for noget indhold, der er postet af dig eller tredjeparter på eller gennem Tjenesten. Men hvis du indsender indhold gennem tjenesten, giver du os ret til og licens til at bruge, ændre, offentligt udføre, offentligt vise, reproducere og distribuere sådant indhold gennem og gennem tjenesten. Du accepterer, at din licens til os inkluderer retten til at dele dit indhold med andre brugere af tjenesten, som kan bruge dit indhold i overensstemmelse med disse vilkår.

Til gengæld for delvis adgang til vores tjenester og brug af indholdet, accepterer du, at drommetolkningdanmark.com ikke er ansvarlig over for dig for nogen beslutninger, handlinger eller undladelser, du foretager i forbindelse med indholdet. Hvis du er utilfreds med vores tjenester eller deres indhold (herunder disse vilkår og betingelser), er dit eneste og eksklusive middel at stoppe med at bruge vores tjenester.

Hvis du har spørgsmål til disse vilkår for brug, bedes du kontakte os.