Skriv til os

Hej!

Jeg er glad for, at du har besøgt min blog og er interesseret i muligheden for at udgive en artikel. Brug venligst et øjeblik på at læse hele siden, som tydeligt forklarer vores politikker, indsendelsesprocessen og det indhold, vi accepterer.

Jeg foreslår at publicere en artikel om et interessant emne på min hjemmeside. For at give læserne en god og brugbar artikel, anbefaler vi, at du sætter dig ind i udgivelsens regler, inden du bestiller udgivelsen.

Udgivelseskrav:

 1. Unikhed: Artiklen skal være 100 % original og ikke tidligere publiceret nogen steder. Plagiat er ikke tilladt. Jeg vil ikke poste noget, der tidligere har været postet andre steder.
 2. Længde: Artiklens længde skal være mindst 1200-1500 ord. Jeg forbeholder mig retten til at ændre beskeden til enhver tid.
 3. Billeder: Fotos, grafer, tabeller mv skal vedlægges. I denne artikel. Du kan også tilføje legitimationsoplysninger til den primære ressource. Du kan kun bruge copyright-fri billeder på Pixabay.
 4. Indholdskvalitet: Artiklen skal være af høj kvalitet og indsendes til Grammarly og Hemingway for at sikre, at teksten er grammatisk korrekt og læsbar.
 5. Præsentation: Jeg håber du kan skrive en artikel korrekt med overskrifter (store bogstaver) og links. Alle artikler skal indsendes i docs.google.com-format med publicerbar HTML.
 6. Emne: Emnet for artiklerne skal være relateret til min blog.
 7. Timing: Der er ingen deadline, men jeg forventer, at du skriver til tiden og holder kommunikationen åben.

I dette tilfælde kan artiklen ikke accepteres til offentliggørelse:

 1. Artikler, der overtræder loven, kan vildlede eller skade læserens helbred (kasinoer, stoffer, voldeligt indhold osv.). Hvis jeg ikke anser artiklens indhold eller emne for egnet til offentliggørelse, har jeg ret til at nægte offentliggørelse.
 2. Hvis artiklen er kopieret fra en anden hjemmeside (tvetydigt indhold).

Hvordan skriver jeg om mig selv?

Send en e-mail til [email protected]

For at skrive et brev:

 1. Hvilken slags virksomhed er du, og hvordan ser din hjemmeside ud?
 2. Emne og kort beskrivelse af den publicerede artikel.
 3. Hvis du vil tilføje links, skal du angive alle de mållinks, du vil inkludere (URL og ankertekst for hvert link) (maksimalt 1-2 links pr. artikel).
 4. Giv venligst eksempler på andre tidligere publicerede artikler.

Pris- og oplysningsvilkår er tilgængelige efter anmodning.

Jeg venter på dit brev.